Skip to content
Home » Kaip vadinasi laivo kroviniai?

Kaip vadinasi laivo kroviniai?

Klausiate, kokie yra laivų krovinių tipai? Mes šiame straipsnyje pristatysime vienus populiariausių krovinių tipų, kad būtų nesunku ateityje atskirti koks krovinys kokiai kategorijai priklauso.

Kroviniai paprastai vadinami prekėmis ir produktais, kurie gabenami oru, vandeniu ar sausuma. Tai gali būti įprastos prekės, pavyzdžiui, drabužiai, žaislai, televizoriai, kompiuteriai arba skysčiai, pavyzdžiui, vynas ir įvairios alyvos. Nepaisant to, laivo kroviniai gali būti skirstomi į skirtingus tipus. Veždami krovinį mokate vežėjui. Svarbu bendradarbiauti su įmonėmis, kurios siūlo krovinių valdymo paslaugas, norint sėkmingai gauti jūsų krovinį.

Svarbu žinoti pagrindines krovinių rūšis ir prie kokių laivų krovinių priskiriamos jūsų prekės, kai norite jas gabenti. Yra keli pagrindiniai krovinių tipai:

Konteineriai

Tai yra krovinys, kurį žino dauguma pasauliečių. Čia kroviniai saugomi ir gabenami įvairaus dydžio gabenimo konteineriuose. Juose gali būti žaislų, drabužių, televizorių, šaldytuvų, šaldytų prekių ir kt. Nuo vežamo krovinio tipo priklauso, kokiame konteineryje jis bus laikomas.

Sausi birūs kroviniai

Be to, mes turime birius krovinius, kurie paprastai yra vienarūšiai, dideliais kiekiais ir neišpakuoti. Kai kurie pavyzdžiai yra smėlis, geležies šerdis, grūdai, žvyras, trinkelės ir kt. Paprastai jis gabenamas kranto kranais arba laivais ir iškraunamas kranais.

Skysti kroviniai

Kaip rodo pavadinimas, tai yra skystų dujų arba laisvai tekančio skysčio pavidalo kroviniai. Jie gabenami specialiose talpyklose, kurios yra prijungtos prie šarnyrinių linijų vamzdžių. Tai žalia nafta, chemikalai, gamtinės dujos, augalinis aliejus, vynas ir kt.

Krovinių valdymo paslaugų gavimas

Dabar, kai žinote, kuriai kategorijai priklauso jūsų krovinys, belieka pasitelkti profesionalias krovinių valdymo paslaugas. Pagrindinis privalumas, kai krovinius tvarko profesionalas, yra garantija, kad jūsų krovinys pasieks tikslą saugus, nepažeistas ir laiku.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt